Loja shpërblyese përfundoi.

Dhurojini vetes një komplet gomash
dhe fitoni një set LEGO®.

Të gjithë ata që blejnë 4 copë goma "Continental" mund të marrin pjesë në lojën tonë me çmime.

E vlefshme kur blini:
goma verore pasagjerësh,
goma kamioni të lehta verore,
goma "All-Season" ose
goma për SUV dhe 4x4


MERRNI PJESË TANI

* Promocioni zhvillohet nga data 15 Mars deri më 30 Qershor.
Images are illustrations only. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. ©2021 the LEGO Group. All rights reserved.
LEGO

Si të merrni pjesë në një lojë me çmime?

Blini një
komplet gomash

Dhurojini vetes një komplet të ri gomash (4 copë) "Continental" dhe ruajeni faturën.

Ngarkoni faturën dhe
përfundoni regjistrimin

Ngarkoni faturën dhe vendosni informacione të tjera për të përfunduar procesin e regjistrimit.

Merrni pjesë në
lojën me short

Pasi të keni përfunduar regjistrimin dhe të keni kontrolluar faturën, ju mund të fitoni një set LEGO® me vetëm pak fat.Kryeni çdo hap gjatë periudhës së promocionit, që zgjat nga data 15 Mars deri më 30 Qershor.Merrni pjesë në kuizin me çmime të "Continental".

Nuk keni blerë gomat "Continental" të përshtatshme ose nuk keni faturë? Merrni pjesë në shortin e çmimeve thjesht duke marrë pjesë në kuiz.Dhuratat

Kushdo që bleu katër goma Continental mund të marrë pjesë në lojën e çmimit për:
LEGO 60258 City Nitro Wheels Tuning Workshop
LEGO® 60258 City Nitro Wheels Tuning Workshop

Gjithçka shkon në Workshopin e Akordimit të Tread Octane! Njeriu duarartë Whacky Harl Hubbs është duke punuar në motorin e tij me raketa, Tread po saldon çmimin e tij hotrod dhe mekaniku ka mbërritur në kamionin me avion me një makinë sportive të prishur. Ndërkohë, qyteti më 'ahem! ' tregtari i sinqertë i makinave është në rimorkion e tij të kampingut duke përgatitur edhe një tjetër marrëveshje të tij të veçantë! Bashkojuni argëtimit me këtë set të këndshëm LEGO® City!

List of partners

Emrin Zip Qyteti Adresë Telefoni (check-in)
Dev Garage1115BudapestHunyadi u. 11. +36-30-123-4567